Over PPP / Slimme Stappen

Deze website is gebouwd door omdat wij manieren zoek om zo snel  mogelijk zoveel mogelijk mensen maatregelen te laten nemen om hun huis te verduurzamen. Die “goede maatregelen” selecteren, daar zit hem de crux van de energietransitie want de oplossing bestaat niet uit CV-ketels vervangen door warmtepompen. De aanpak van het Paris Proof Plan zorgt ervoor dat je de juiste oplossingen in de juiste volgorde gaat doen op een manier waar de bewoner blij van wordt.

Voor een goed plan is veel kennis nodig, die we de afgelopen 5 jaar met bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd. We hebben die kennis onbeperkt gedeeld en weggegeven. Aangezien we er van overtuigd zijn geraakt dat Gratis ook Waardeloos is vragen we nu een kleine bijdrage om online onbeperkt te kunnen putten uit onze ervaringen.

Deze website hebben we zelf betaald omdat we heilig geloven in onafhankelijk advies, 5 jaar ervaring wijst dat uit. We heb geen afspraken gemaakt met bedrijven over het wel of niet plaatsen van content maar we noemen wel namen en rugnummers van bedrijven die we kennen en waarvan de oplossingen werken en bijdragen aan echte oplossingen.

Rechten op onze plaatjes

We vinden het leuk om voor onze klanten woorden aan te vullen met plaatjes. Als we te horen dat zo’n plaatje wat toevoegt dan delen we het graag. We vinden het leuk als je ze gebruikt, zelfs als dat commercieel is. We stellen het wel op prijs als je het gedachtengoed en beeldmateriaal verder gebruikt onder de volgende Creative Commons licentie:

Creative Commons-Licentie
Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie

Lars Boelen en Felix van Gemen

Oprichters van van Slimme Stappen, uitvoerders van het Paris Proof Plan