Over PPP / Slimme Stappen

Het beste plan maak je zelf

Deze website is gebouwd door omdat wij manieren zoek om zo snel  mogelijk zoveel mogelijk mensen maatregelen te laten nemen om hun huis te verduurzamen. Die “goede maatregelen” selecteren, daar zit hem de crux van de energietransitie want de oplossing bestaat niet uit CV-ketels vervangen door warmtepompen. De aanpak van het Paris Proof Plan zorgt ervoor dat je de juiste oplossingen in de juiste volgorde gaat doen op een manier waar de bewoner blij van wordt.

Voor een goed plan is veel kennis nodig, die we de afgelopen 5 jaar met bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd. We hebben die kennis onbeperkt gedeeld en weggegeven. Aangezien we er van overtuigd zijn geraakt dat Gratis ook Waardeloos is vragen we nu een kleine bijdrage om online onbeperkt te kunnen putten uit onze ervaringen.

Deze website hebben we zelf betaald omdat we heilig geloven in onafhankelijk advies, 5 jaar ervaring wijst dat uit. We heb geen afspraken gemaakt met bedrijven over het wel of niet plaatsen van content maar we noemen wel namen en rugnummers van bedrijven die we kennen en waarvan de oplossingen werken en bijdragen aan echte oplossingen.

Lars Boelen en Felix van Gemen

Oprichters van van Slimme Stappen, uitvoerders van het Paris Proof Plan

 

2 antwoorden

  1. Gevelscan schreef:

    Mooi initiatief en ben zeer verwachtingsvol naar het definitieve boek. Zou ook graag mijn steentje willen bijdragen wat betreft content over het zichtbaar maken van kierdichting met een nieuwe technologie.
    Nodig u graag uit op mijn Linkedin profiel en deel graag mijn ervaringen over de kwaliteit van uitvoering bij het isoleren van woningen. Ben een fan van Eddy H.J. Cruysberghs Vrgr Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *