Over PPP

Deze website is gebouwd door mij, Lars Boelen (1968), omdat ik manieren zoek om zo snel  mogelijk mensen maatregelen te laten nemen om hun huis te verduurzamen. Die “goede maatregelen” selecteren, daar zit hem de crux van de energietransitie want de oplossing bestaat niet uit CV-ketels vervangen door warmtepompen. De aanpak van het Paris Proof Plan zorgt ervoor dat je de juiste oplossingen in de juiste volgorde gaat doen.

Voor een goed plan is veel kennis nodig, die ik de afgelopen 5 jaar met bloed, zweet en tranen heb opgebouwd. Ik heb die kennis ook onbeperkt gedeeld en weggegeven. Aangezien ik er van overtuigd ben geraakt dat Gratis ook Waardeloos is vraag ik nu een kleine bijdrage om online onbeperkt te kunnen putten uit mijn ervaring.

Deze website heb ik zelf betaald omdat ik heilig geloof in onafhankelijk advies, 5 jaar ervaring wijst dat uit. Ik heb geen afspraken gemaakt met bedrijven over het wel of niet plaatsen van content maar ik noem wel namen en rugnummers van bedrijven die ik ken en waarvan de oplossingen werken en bijdragen aan de Nederlandse Klimaatdoelen.

Mocht jij of je bedrijf me willen ondersteunen om hem deze website snel mogelijk te vullen met kwaliteitscontent dan zou ik dat enorm op prijs stellen. Neem in dat geval maar even contact met me op.

Lars Boelen

Huisfluisteraar van Everything Sustainable 

2 antwoorden op “Over PPP”

  1. Mooi initiatief en ben zeer verwachtingsvol naar het definitieve boek. Zou ook graag mijn steentje willen bijdragen wat betreft content over het zichtbaar maken van kierdichting met een nieuwe technologie.
    Nodig u graag uit op mijn Linkedin profiel en deel graag mijn ervaringen over de kwaliteit van uitvoering bij het isoleren van woningen. Ben een fan van Eddy H.J. Cruysberghs Vrgr Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *