Advies bestaand woonhuis

Het beste plan maak je zelf

Je wilt met je eigen woning aan de slag. Een goed plan is het halve werk en wel zo fijn als het ook “Paris Proof” is. Wat we daar mee bedoelen? Een plan dat rekening houdt met een toekomst waarbij vroeg of laat de overheid taakstellende prestatie-eisen gaat stellen aan woningen (bij gebruik en verkoop). Tegelijkertijd zien we aankomen dat een veranderend klimaat nieuwe eisen gaat stellen aan woningen qua watergebruik, mogelijkheid tot koelen en zo.

Wij helpen je graag bij het maken van zo’n plan voor je woning. Dat doen we op twee manieren:

We hebben een eBook geschreven waarin we onze ideeën en ervaringen uit de praktijk hebben opgeschreven. Heet geeft je houvast hoe je een plan kunt opstellen. Maar ook praktische tips voor het vertalen van woonwensen in technische plannen en bijpassende producten. 

Daarnaast helpen we met ons Skype Inzicht gesprek om zicht te krijgen op hoe jouw woning werkt, waar de pijnpunten zitten en welke kansen er liggen. Deze gesprekken zijn arbeidsintensief om voor te bereiden en we kunnen er maar een bepaald aantal per maand aan, zoek dus even contact via een van de DM-kanalen om af te stemmen wanneer we weer tijd hebben om je te helpen.

Lars en Felix