Coaching

Een goede adviseur worden betekent op basis van gedegen bouwfysische en -kundige kennis en inzichten, met de poten in de klei, meters maken door klanten te bezoeken en adviezen te schrijven en met peers en marktpartijen te overleggen over de moeilijke vraagstukken. 

Meters maken in klanten adviseren, wij kunnen je helpen daarbij op gang te komen. Bijvoorbeeld door online videos te bekijken van Skype-intakes op afstand, en van huisbezoeken. Echte adviesvaardigheden behoeven natuurlijk oefening. Er wordt wel eens gezegd dat je 10.000 vlieguren moet maken, maar die tijd geeft de Aarde ons niet en met een stevige basis kan je al snel van waarde zijn voor de energietransitie.

Om te laten zien dat er echte meerwaarde in je advies-skills zijn we een Pro-omgeving aan het maken waar je je alles kennis eigen kunt maken.  In een online-community kan je met andere cursisten ervaringen uitwisselen en veilig vragen stellen over zaken waar jij tegenaan loopt met je dossiers. Als je je veilige genoeg voelt in je adviesvaardigheden kunnen we je toevoegen op de lijst van Adviseurs die volgens ParisProofPlan methode werken en zullen leads langs die route vanzelf naar je toekomen.

Als je zin hebt om zo’n online trainingstraject in te gaan dan kan je je hier aanmelden

Het 1:1-coachen hebben we helaas moeten staken omdat het een te groot beslag op onze tijd legde (hoewel het wel erg leuk was om te doen.