Coaching

Een goede adviseur worden betekent op basis van gedegen bouwfysische en -kundige kennis en inzichten, met de poten in de klei, meters maken door klanten te bezoeken en adviezen te schrijven en met peers en marktpartijen te overleggen over de moeilijke vraagstukken. Maar ook een bedrijfsvoering opzetten, om eraan te kunnen verdienen, hoort erbij. Met mijn coaching-traject kan ik je wegwijs maken in al die aspecten.

Meters maken in klanten adviseren, ik kan je helpen daarbij op gang te komen. Bijvoorbeeld door je mee te nemen naar intakes. Leads van mezelf, leads die je zelf gaat werven of uit mijn netwerk aangereikt krijgt. Echte adviesvaardigheden behoeven veel oefening. Er wordt wel eens gezegd dat je 10.000 vlieguren moet maken, maar die tijd geeft de Aarde ons niet en met een stevige basis kan je al snel van waarde zijn voor de energietransitie.

Om te laten zien dat er echte meerwaarde in je advies-skills zit ben ik een affiliatie-programma aan het opzetten:

PPP Trainee – volgt opleiding bij PPP – vermelding op adviseurs-pagina 

                         – Landelijke leads worden toegewezen aan trainee in de buurt

PPP Professional – heeft zelfstandig 10 plannen voor minimaal 3 types woningen gedaan- mag vermelding gebruiken op eigen website, accreditatie-vermelding op adviseurs pagina PPP

Aantekeningen voor specialisaties :

  • Particulier
  • VVE’s
  • Straten
  • Kantoren
  • Monumenten

PPP Trainer – Leidt zelf specialisten mensen op

PPP Partner – werkt met tools en advies-templates PPP en factureert zelfstandig  – Eigen pagina op PPP website

Met een maatwerk coachingtraject kan ik je helpen met die kennis en vaardigheden waarvan je zelf denkt dat je die nog mist. Neem contact met ons op als je interesse hebt in een voorstel.