Inspiratiesessie Publieke Sector

Beleid waar onze klanten blij van worden

Wij hebben de afgelopen jaren vanuit verschillende rollen in verschillende sectoren organisaties zien worstelen met energietransitievraagstukken. We delen onze ervaring graag een dagdeel lang. Samen nadenken over kansen gebaseerd op onze  praktijkervaringen aan de keukentafels van bewoners, VVE’s, woningbouwcoöperaties, gemeentes en bedrijven.

Wij ervaren dagelijks hoe de keuzes die de publieke sector voor particulieren, VVE’s en bedrijven maakt in de praktijk uitpakken.

Op deze dag geven we aan de hand van concrete voorbeelden en jullie eigen input inzicht in veel voorkomende klant-dilemma’s.

Door inzicht te geven in de klantreizen van verschillende soorten klanten (sommige willen en kunnen, sommige moeten (denken ze), sommige willen maar mogen niet) geven we inzicht in hoe complex maar soms ook hoe plat geslagen de energietransitievraagstukken zijn.

We laten jullie zien hoe natuurkunde een prachtige leidraad kan zijn waarmee jouw organisatie beleid kan ontwikkelen waarmee je echt impact op de energietransitie-opgave krijgt en vooral, waar je blije burgers en bedrijven van krijgt

De vanaf-prijs is inclusief, voorbereiding, afstemming en reiskosten € 2.000 excl. BTW.

Wil je als speler in de publieke sector klaar zijn voor de nieuwe realiteit van de integrale klantvraag?  Bel ons dan voor een afspraak, dan komen we gauw samen een dagdeel knallen met jouw team.

Felix en Lars