Geplaatst op 5 Reacties

#ParisProofPlan genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50!

Ik kreeg vanmorgen een mailtje binnen met daarin de mededeling “dat u deel uitmaakt van dé top 50 verduurzamers van de bouw- en vastgoedsector”. Daarmee ben ik ontzettend vereerd! Wat leuk dat de markt onderschrijft dat wat ik aan het pionieren ben relevant gevonden wordt. Ik hoop dat het een springplank wordt om ideeën als de WisselKetel en het Paris Proof Plan breder bekend te maken zodat nog meer mensen aan de slag kunnen met hun bezit met slimme stappen voor te bereiden op de toekomst.

Ik maak graag gebruik van de uitnodiging om mijn concurrenten 10 april de hand te schudden. Tot in de RAI!

5 gedachten over “#ParisProofPlan genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50!

  1. Verdiend! Van harte

    1. Lars, het is je gegund.
      Cees.

  2. Terecht. Duidelijke visie en heldere uitleg. Meer dan verdiend.

  3. Lars “for president”!….

  4. Super!! Een hartstikke verdiende nominatie!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.