Vrienden van PPP

Ik heb een droom! En die ben ik middels deze website aan het najagen : Impact hebben op de energietransitie door goed onafhankelijk advies. Onafhankelijkheid is duur maar wel geloofwaardig en daarom houd ik die kostte wat kost in stand. Ik zou het heel gaaf vinden als er een paar bedrijven zijn die een heel klein stukje reclamegeld zouden willen investeren in een ereplaats in onderstaande galerij zodat ik wat armslag krijg om dingen waar ik heilig in geloof voorrang te geven. Zonder last of ruggespraak, dat wel.

Als tegenprestatie krijg je eeuwigdurend volledig toegang tot alle documentatie op deze website en zal ik het actuele overzicht toevoegen aan elke presentatie die ik geef. Ik ga met het geld hele gave dingen doen waarbij ik dan bij de presentatie van de resultaten kan refereren aan mijn achterban die dat mogelijk maakt.

Wie durft als eerste de stap te wagen? Stuur me maar een mailtje als je over een voorstel wilt overleggen.